by danutza
Fri Nov 11, 2011 5:50 am
----- Forwarded Message -----
From: GUVERNUL LOTERIA <[email protected]>
To:
Sent: Tuesday, November 8, 2011 8:00 AM
Subject: GUVERNUL LOTERIA 2011.??
GOVERNMENT LOTTERY 2011.
INTERNATIONAL LOTTERY.
NO 330 SILOM ROAD, BANGRAK
BANGKOK 10500 THAILAND.
Va anuntam cu bucurie s? v? rezultatul a sistemului de e-mail electronic de vot adresa de loterie Global remiz? a avut loc la 30 octombrie 2011. Dorim s? v? inform?m c? adresa ta de e-mail a câ?tigat $600,000.00USD din programul Office Guvernului Loterie. Sunteti, prin urmare, sf?tui?i s? contacteze ofi?erul dvs. de revendicare în Bangkok Thailanda în cazul în care numerele câ?tig?toare scrutin toamna pentru payment.Please lua legatura cu domnul Mr. David Wagner prin e-mail { [email protected] } Tel +66827386041, pentru prelucrarea ?i plat? a câ?tiga dvs. fondul de premiere pentru tine imediat.
Numele complet
Adresa curent
Num?rul de telefon
Num?r de fax
Câ?tig?toare E-mail Id
Felicit?ri din partea personalului ?i v? mul?umesc pentru a fi parte a programului nostru de e-mail cont de utilizator.
Cu deosebit? considera?ie.
Mrs Watikchi Henry Sriom.
Executive(Thai Government Lottery Inc).
Executive Coordinators(Global Lottery Inc)
From: GUVERNUL LOTERIA <[email protected]>
To:
Sent: Tuesday, November 8, 2011 8:00 AM
Subject: GUVERNUL LOTERIA 2011.??
GOVERNMENT LOTTERY 2011.
INTERNATIONAL LOTTERY.
NO 330 SILOM ROAD, BANGRAK
BANGKOK 10500 THAILAND.
Va anuntam cu bucurie s? v? rezultatul a sistemului de e-mail electronic de vot adresa de loterie Global remiz? a avut loc la 30 octombrie 2011. Dorim s? v? inform?m c? adresa ta de e-mail a câ?tigat $600,000.00USD din programul Office Guvernului Loterie. Sunteti, prin urmare, sf?tui?i s? contacteze ofi?erul dvs. de revendicare în Bangkok Thailanda în cazul în care numerele câ?tig?toare scrutin toamna pentru payment.Please lua legatura cu domnul Mr. David Wagner prin e-mail { [email protected] } Tel +66827386041, pentru prelucrarea ?i plat? a câ?tiga dvs. fondul de premiere pentru tine imediat.
Numele complet
Adresa curent
Num?rul de telefon
Num?r de fax
Câ?tig?toare E-mail Id
Felicit?ri din partea personalului ?i v? mul?umesc pentru a fi parte a programului nostru de e-mail cont de utilizator.
Cu deosebit? considera?ie.
Mrs Watikchi Henry Sriom.
Executive(Thai Government Lottery Inc).
Executive Coordinators(Global Lottery Inc)