by AlanJones
Sat Jun 12, 2021 11:20 pm
From: "pôžicka" - [email protected]
Reply-to: "[email protected]" - [email protected]
Subject: pôžicka
Tel. No.: +16475606932
Reply-to: "[email protected]" - [email protected]
Subject: pôžicka
Tel. No.: +16475606932
Ahoj,
Moje meno je pán Pinckney váži. Som podnikatel a financný analytik. od zaciatku pandémie pomáham organizáciám podnikatelov, právnickým osobám a jednotlivcom prostredníctvom môjho systému požiciavania financných pôžiciek. Zistil som, že banky boli sprístupnené peniaze na mikropôžicku na pomoc ludom. ale banka radšej dá tieto peniaze velkým spolocnostiam a vytvorí väcší zisk, zatial co malé spolocnosti utrpia stratu a nedostatok. Po pochopení tejto skutocnosti som prišiel so svojou pôžickovou schémou. prostredníctvom tohto systému požiciavania pôžiciek malo velký prínos mnoho spolocností a jednotlivcov. Ak potrebujete pôžicku, kontaktujte ma prostredníctvom môjho e-mailu alebo sa so mnou porozprávajte na Whatsapp: +1(647)560-6932. Môžete tiež navštívit stránku www.albridgefinance.com a požiadat o pôžicku. pôžicka má úrok 2% a velmi vhodný splátkový systém. ak máte túto pôžicku, je to nulové percento rizika. kontaktujte ma pre viac informácií o tom, ako to funguje. pôžicka dorazí na váš bankový úcet do troch pracovných dní od jej vecere rýchlo sa nemusíte obávat.
S úctou,
Vážte si pána Pinckneyho.
Please do not tell scammers that they are listed here - it will take them seconds to change their fake details and their new details will not be listed for any future victims to find.