by Michelle
Thu Mar 02, 2017 5:09 am
Christian Alexander Beurer <[email protected]>:
Dobrý den,
děkuji za odpověď.
To auto je stále na prodej. Cena je 180,000 CZK. Jsem první vlastník, registrace byla učiněna v roce 2012. Auto má 61.000 km a je přesně takové, jak ho můžete vidět na fotkách. Bez mechanických problémů. Pracoval jsem v České republice, kde jsem ho koupil. Takže auto je přihlášené v České republice. Má české poznávací značky a doklady. Nyní jsem zpět v Řecku a zaregistrovat auto tady vyjde příliš draho, protože má české doklady. Proto jsem se rozhodl prodat ho zpět do České republiky. Doufám, že rozumíte mé češtině. Omlouvám se, pokud tento text obsahuje pravopisné chyby. Byl přeložen z angličtiny.
Mnohokrát děkuji za zprávu.
Přeji pěkný den!
Děkuji, S pozdravem.
H κλινικη
Beurer Esthetic Dental Services
Λεωφόρος Κύπρου 84 Α, Αργυρούπολη, 16452
Τηλ:
+30 211-1988703
Email:
[email protected]
Web:
www.christianalexanderbeurer-dentist.com
Let's give you the smile you deserve ... smile for a lifetime!
From: Christian Alexander Beurer <[email protected]>
Dobrý den,
Děkuji Vám, že jste nám poslali své informace.
Obdržel jsem informace a můžu zahájit transakci. Během příští hodiny prosím zkontrolujte svůj e-mail, protože společnost Vás bude kontaktovat se všemi potřebnými informacemi a detaily ohledně pro dokončení transakce. Brzy se Vám opět ozvu. Kontrolujte, prosím, Vaši emailovou schránku. Společnost Vám emailem doklad o nákupu a všechny nezbytné dokumenty.
Jsem již domluvený s přepravní společností BRT vzhledem k předchozímu pokusu o obchod, kdy jsem u nich auto nechal a oni se o vše postarají. Všechny dokumenty jsou již zabaleny u přepravní společnosti BRT a budou vám doručeny spolu s autem, protože oni mají předání na starost. Nemám žádnou kopii těchto dokumentů, protože přepravní společnost BRT mě požádala o originální dokumenty. Všechny originální dokumenty, které potřebujete k registraci auta na Vaše jméno, včetně licence a plné moci, jsou zapečetěny v krabici v přihrádce spolujezdce.
Proto v tuto chvíli nemohu získat zpět auto a veškeré dokumenty a pořídit více fotek, protože auto je připraveno k doručení.
Pokud máte jakékoliv další dotazy či připomínky, dejte mi prosím vědět.
Děkuji
H κλινικη
Beurer Esthetic Dental Services
Λεωφόρος Κύπρου 84 Α, Αργυρούπολη, 16452
Τηλ:
+30 211-1988703
Email:
[email protected]
Web:
www.christianalexanderbeurer-dentist.com
Let's give you the smile you deserve ... smile for a lifetime!