Has someone offered you a huge sum of money or a valuable consignment? It's a 419 or advance fee fraud - find out how they work, and what to do to be safe.
by AlanJones Tue May 31, 2022 12:54 am
From: Simon Goldsmith - [email protected]
Subject: Od Simona Goldsmitha,
Tel. No.: +442039254962

Od Simona Goldsmitha,
Telefon: +442039254962.

Prosim, da vas moja e-pošta dobro najde, jaz sem g. Simon Goldsmith, vodja odnosov z banko NatWest. Danes vam pošiljam to e-poštno sporočilo z upanjem, da ga boste obdržali kot strogo skrivnost in tako zagotovili največji uspeh. Izvedel sem za oštevilčen račun s kreditnim stanjem 18,1 milijona britanskih funtov, ki pripada ameriškemu milijonarju (DAVID WATKINS), ki je bil žrtev orkana Katrina. Imam ustrezne podatke, da zahtevam ta sklad, vendar kot bančno osebje ne morem zahtevati zahtevka. Prosim, sprejmite mojo ponudbo, da postanete upravičenec in zaslužite 40 odstotkov sredstev, ko jih nakažete na vaš bančni račun.

Po obravnavi in ​​sprejetju te ponudbe pošljite (Vaše polno ime, kontaktni naslov in telefonsko številko), da lahko preprofiliram sklad in odprem plačilni list na vaše ime kot upravičenca, bodite prepričani o vseh pravnih formalnostih za uspešno izdajo sklada za vas. Počakal bom na vaš nujen odgovor, da se lahko pogovorimo o podrobnostih in nadaljujemo s transakcijo. Hvala v pričakovanju vašega takojšnjega odgovora.

Prijazni pozdravi,

Simon Goldsmith
Vodja odnosov,
NatWest Bank plc.

Please do not tell scammers that they are listed here - it will take them seconds to change their fake details and their new details will not be listed for any future victims to find.
Advertisement